طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

سوپ جو

ادامه مطلب

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ : اصولی وحرفه ای درست کنید

سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

قاشق ,جو ,خوری ,میزان ,سوپ ,غذا ,1 قاشق ,به میزان ,قاشق غذا ,غذا خوری ,میزان دلخواه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

harmonilbaran مرجع مقالات رسمي لوازم آرايش و عطر تازه های طب زیبایی دکترمقیمی IAAM نصب آسانسور در اصفهان | قیمت آسانسور در اصفهان | سرویس و خدمات آسانسور در اصفهان انجمن معلمان ادبیات فارسی خراسان رضوی epi kodakaneha honarehzendegi1 hassanrouhanischool آرامم